KMF FON Beograd

ŠKOLA FUTSALA

Klub malog fudbala FON organizuje prvu futsal akademiju u Srbiji. Pozivamo sve zainteresovane dečake uzrasta od 7 do 12 godina da uz nas načine svoje prve futsal korake. Prijave za futsal akademiju počinju od ponedeljka 04. septembra i trajaće do 01. oktobra kada akademija i zvanično počinje sa radom. Takođe, u periodu od 15. septembra biće organizovani probni treninzi gde će dečaci imati priliku da se upoznaju sa stručnim kadrom i planom i programom akademije. Treninzi će se održavati u Sportskom centru Rakovica tri puta nedeljno.
Naša misija jeste da kroz rad i obuku mlađih kategorija popularizujemo futsal kao sport kako na teritoriji Beograda tako i cele Srbije. S obzirom da je klub malog fudbala FON usko povezan sa Fakultetom organizacionih nauka, naš cilj jeste da promovišemo spoj visokog obrazovanja i sporta kako bismo izgradili buduće lidere kako u sportu tako i u životu.

Termini treninga škole futsala:

UTORAK  17-18h
ČETVRTAK 21-22h
PETAK 19-20h

Šta poznati sportisti kažu o futsalu kao sportu pogledajte u nastavku.

 

Prijave za futsal akademiju omogućene su putem broja telefona 062/8-642-542 (Nikola) ili putem forme za prijavu koja se nalazi u nastavku.

FORMA ZA PRIJAVU

Ime i prezime

Kontakt telefon

Godište